HI-EFFICIENCY / KORKEAN TEHOKKUUDEN MAALAUSPROSESSI

 

 

Maalarit olivat ensin taiteilijoita, sitten käsityöläisiä, nyt myös bisnesmiehiä. Tänään auton korjausprosessin

tehokkuus määräytyy maalarin valitseman prosessin mukaan. Kuten bisnesmiehen, maalarin tulee tehdä taloudellisia

päätöksiä teknisten lisäksi.  

 

Maailman muuttuessa muuttuu myös automaalaus. Erilaiset tekijät, kuten mm. tieverkoston kehittyminen ja autojen ominaisuuksien parantuminen vaikuttavat siihen, että kolarimäärät pienenevät, jolloin maalaamon toiminnan tehokkuus muodostuu ydinasiaksi sen selviytyäkseen kilpailusta. Asiakkaalle on tarjottava työ kustannustehokkaasti tekemättä kompromissia laadun suhteen. Tähän haasteeseen Lechler vastaa Hi-Efficiency tuotevalikoimallaan. 

 

Hi-Efficiency tuotteet ottavat huomioon koko prosessin hinnan. Maalausprosessin tärkeimpiä tekijöitä ovat työn ja energian hinta, kun mietitään maalausprosessista koituvia kustannuksia. Hi-Efficiency tuotteet mahdollistavat työaikojen kirimisen niin, että samassa ajassa ehditään tekemään enemmän. Myös se, että kammion käyttö saadaan minimoitua tuntuu maalaamon omistajan lompakossa. 

 

Hydrofan HE basecoat, Power Wipes AC-Primer, Macrofan AP Autolevel Primer, Macrofan Green-Tech HS FIller, Macrofan Airtech UHS kirkaslakka ja Macrofan Power UHS kirkaslakka kuuluvat Hi-Efficiency tuoteperheeseen. Tuotteet tunnistaa helposti purkin HI-EFFICIENCY logosta.

Lechler tuotteita käyttämällä tehostat myös varaston hallintaasi, sillä suurin osa tuotteista käyttää samoja kovetteita ja ohenteita, tutustu LECHLER MULTIPROGRAM ohjelmaan!

 

Tuote-esitteet löydät täältä: LECHLER ESITTEET

MAC 41 (M4001) MACROFAN PW UHS PINTAMAALI

​Uusi Hi-Efficiency tuoteperheen tuote Lechleriltä, joka tekee suorakiiltomaalausprosessista entistä nopeamman!

MACROFAN AP AUTOLEVEL PRIMER

2K polyakryyli HS itsestään siliävä primer/filler voidaan käyttää primerina suoralla tartunnalla märkää-märällemenetelmissä, sealerina kuivaa-kuivalle menetelmissä ja primerina kaikille autoissa käytettäville muoveille (tällöin käytetään MH300 kovetetta ja MT300 lisäainetta).

MF302 Valkoinen, MF306 V.harmaa ja MF310 Musta.

Dir. 2004/42/IIB (c) (540)

MACROFAN HS GREEN-TECH FILLER

Green-Tech Filler on uusin tulokas Lechler korkean tehokkuuden Hi-Efficiency tuoteperheeseen. Tuotteen etuja ovat hyvän täytön ja hiontaominaisuuksien lisäksi nopeus. POWER kovettajalla ja lisäaineella ruiskutusvaiheessa ei tarvita välihaihduntoja ja tuote on ilmakuivauksella 20°C:ssa hiontakuiva puolessa tunnissa! Tuote on käytettävissä myös standardi MH100 sarjan kovettajilla ja standardi ohenteilla, jolla pinta saadaan hiontakuivaksi tunnissa 20°C:ssa.

Tuote on saatavissa 3 eri värissä MF602 valkoinen, MF606 Harmaa,  MF610 Musta sekä tuotteesta on saatavilla myös sideaineversio (M6000), joka voidaan sävyttää Macrofan järjestelmän Macrobasepigmenteillä.

HYDROFAN HE BASECOAT

Basecoat -pintamaali 2-kerrosmetalleille, mica- ja suorakiilto (solid)maalauksiin. Linja koostuu 60 sekoitussävystä, jotka ovat 0,25, 0,5 ja 1 litran pulloissa.

Ainoa vesibasejärjestelmä markkinoilla, joka mahdollistaa 2 ruiskutustapaa - standardi ja "One-Step" menetelmä.

Katso video ruiskutustapojen eroista klikkaamalla tätä linkkiä.

HYDROFAN ONE-STEP ADDITIVE

Erikoislisäaine käytettäväksi HYDROFAN HE järjestelmässä. Korvaamalla ohenteen lisäaineelle on mahdollista ruiskuttaa pinta valmiiksi kerta ruiskutuksella ilman välihaihduntoja!

HA777 HYDROFAN EASY BLENDING ADDITIVE

Add Description here

MC380 MACROFAN AIRTECH UHS KIRKASLAKKA

Ilmakuivuva kirkaslakka!

Soveltuu myös polykarbonaatista valmistettujen auton ajovalojen umpioiden kunnostamiseen.

MC404 MACROFAN AVANTAGE UHS CLEARCOAT

2K UHS akryylikirkaslakka (VOC < 420 g/l), joka mahdollistaa laajat työskentelytavat ja nopean kuivamisen.

MC405 MACROFAN POWER UHS KIRKASLAKKA

Uusi nopea lakka LECHLERiltä!
Kuiva jopa 5 minuutissa 60°C:ssa!!

Dir. 2004/42/IIB (d) (420)

PW600 POWER WIPES AC-PRIMER

PW600 POWER WIPES AC-PRIMER on osa Lechlerin korkean tehokkuuden Hi-Efficiency tuoteperhettä. Kosteuteutetulla ruosteensuojapyyhkeellä teet ruosteensuojaprosessista helppoa ja saat homman hoidettua muutamassa minuutissa ilman ruiskua tai uunia. 

Please reload

© 2020 Ykkösväri Oy - Vanha Vaasantie 10, 33470 YLÖJÄRVI - PUH 010 666 4700 - EMAIL ykkosvari (a) ykkosvari.fi

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram