top of page

Sisustussuunnittelija Paula Volotinen

Värikonsultointia & Sisustussuunnittelua

moodboard_rauha_ja_87003_77004.jpg

Ilmainen värikonsultointi vai laajempi palvelu?

Värien valinta on sisustussuunnittelun haastavin osuus ja siksi haluamme auttaa sinua juuri siinä! Tarjoamme maalien oston yhteydessä asiakkaalle veloituksetta noin puolen tunnin värikonsultaation kahvi- tai teekupposen äärellä tiloissamme Ylöjärvellä. 

Jotta saisit tästä ajasta kaiken irti on hyvä napsia maalattavasta tilasta ja siellä sijaitsevista huonekaluista ja tekstiileistä tai ottaa malleja mukaan, mikäli niitä on saatavilla. Showroomissamme on myös jonkin verran mallipaloja lattioista, kaakeleista sekä kangasmalleja, joista saattaa löytyä kotisi materiaalia vastaava malli.

On myös hyvä miettiä minkälaista tunnelmaa haluaisit kotiisi luoda, jotta voisimme auttaa sinua luomaan tilan, jossa viihdyt ja se kestäisi aikaa.

Tarjoamme myös laajempaa värikonsultaatiota, stailausta ja sisustussuunnittelua. Laajempi värikonsultaatio, stailaus tai sisustussuunnittelu vaatii käynnin kohteessa, jotta voidaan ottaa huomioon muut materiaalit, kalusteet sekä tilan valo-olosuhteet. 

paula_ja_varit.jpg

Kuka olen?

Olen Paula Volotinen toinen Ykkösvärin yrittäjistä. Valmistuin kesäkuussa 2023 sisustussuunnittelijaksi Helsinki Design Schoolista. Rakastan värejä! Olen viettänyt lapsuuden ja nuoruuden kuvisluokalla ja taidelukiossa, joilloin jo siemen väreihin ja luovaan tekemiseen syntyi. Olen tehnyt värien kanssa töitä jo vuosia ja tehnyt vuosien varrella vähän vahingossa erilaisia sisustushommia. Kun päätimme aloittaa CHRÈON -sisustusmaalien maahantuonnin halusin kehittää osaamista värien lisäksi muilla sisustussuunnittelun osa-alueilla, jotta voisimme tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Haluat sitten ilmaisen puolen tunnin värikonsultaation tai tarjousta laajemmasta värikonsultaatiosta, stailauksesta tai sisustussuunnittelusta kotiin tai yritykseen ole minuun yhteydessä! Sisustussuunnittelun tuntihinta on 50 €/ h sisältäen ALV 24%. Jos kyse on seinävärien maalaamisesta, jo tunnin ajalla pystyn tekemään kotiisi värikonsuntoinnin, jos aikaa jää voit konsultoida loppu ajan muissa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä. Jos haluat laajemman sisustussuunnittelun, voimme sopia myös pakettihinnasta.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 565 1818 tai sähköpostitse: paula.volotinen(at)ykkosvari.fi

Voit tutustua töihini Instagramissa @paula.interior.design

paula_ja_varit.jpg
bottom of page