top of page
Ykkösväri Oy

YKKÖSVÄRI OY - Värien ammattilainen.

Ykkösväri Oy on maalialan perheyritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Ylöjärvellä Elovainion teollisuusalueella kivenheiton päässä Tampereelta.  Tällä hetkellä Ykkösväri työllistää 7 värien ammattilaista. 

 

Ykkösvärin pääyhteistyökumppani on vuodesta 2011 ollut italialainen maalitehdas Lechler, joka tarjoaa laajan valikoiman maalituotteita auto-, teollisuus-, ja venemaalauksen tarpeisiin. Yhteistyökumppania valitessa pidimme myös tärkeänä arvona,  että LECHLER on meidän tavoin perheyritys. Koemme, että jaamme samanlaiset arvot: 

Pyrimme tarjoamaan asiakkaalle aidosti toimivan ratkaisun, tähdäten pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

 

Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, väritietämys ja tekninen osaaminen maalauksessa ovat olleet kivijalkamme toimintamme alusta saakka. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen, joko suoraan tai jälleenmyyjiemme välityksellä. 


Lataa Ykkösvärin yritysesite

 

YKKÖSVÄRI OY - TIIMI

Mika Volotinen

Mika Volotinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

GSM +358 40 737 5538

EMAIL mika.volotinen (at) ykkosvari.fi

 

Yrittäjän velvollisuuksien lisäksi Mika hoitaa myyntiä ja päivät kuluvat enemmän kentällä asiakkaiden luona, kuin konttorin pöydän äärellä. Vaikka maalarin koulutusta ei ole, on Mikalle kertynyt vankka osaaminen myös teknisissä asioissa maalaukseen liittyen.

Jani Voimanen

Jani Voimanen

Myynti & Tekninen tuki

GSM +358 40 724 5427

EMAIL jani.voimanen (at) ykkosvari.fi

Jani on myynnin ja teknisen osaaminen ammattilainen. Työhistoriasta löytyy myös pitkä historia niin autojen, kuin perävaunujen maalauksesta, joten Jani osaa puoleen voi kääntyä mitä erilaisimpien maalauskysymysten kanssa.

Hanna Paananen

Hanna Paananen

Myymälä & Varasto

GSM +358 40 041 2405

Hanna palvelee asiakkaita myymälässä ja huolehtii varastosta. Hannalla on vuosien kokemus automaalaustyöstä, joten iloisen ja  ystävällisen palvelun lisäksi Hannalta saa tuotteiden mukaan ammattilaisen ohjeet!

Paula Volotinen

Paula Volotinen

Yrittäjä

Sisustussuunnittelija 

(Helsinki Design School)

GSM +358 44 565 1818

EMAIL paula.volotinen (at) ykkosvari.fi

Paula toimii Ykkösvärissä yrittäjänä Mikan kanssa. Pienessä yrityksessä työ on multi-täskäämistä, mutta pääasiallisesti Paula hoitaa markkinointia, värinkonsultoinita & sisustussuunnittelua.

Raili Volotinen

Raili Volotinen

Laskutus & Reskontra

GSM +358 40 549 6006

EMAIL raili.volotinen (at) ykkosvari.fi

Raili hoitaa paitsi paperihommia konttorin puolella, palvelee hän myös asiakkaita myymälässä aina kun ehtii. Railista erikoismainintana, että hänelle on vuosien kokemuksella kehittynyt myös loistava sävytyssilmä!

nero.jpg

Nero

Hyvinvointiasiantuntija

Nero tekee ylpeydellä töitä huolehtien henkilökunnan hyvinvoinnista häntä heiluen. Ja ajoittain hän pääsee toimittamaan tätä tärkeää tehtävää myös asiakkaiden parissa.

Martti Volotinen

Martti Volotinen

Hallituksen Pj (perustaja)

GSM +358 400 625 176

EMAIL martti.volotinen (at) ykkosvari.fi

Martti on yrityksen perustaja ja kokemusta häneltä löytyy niin maalaamon pitämisestä, maalaamisesta, peltitöistä ja tietenkin myynnistä. Martti on edelleen innostunut kehittämään ammattitaitoaan motolla "vierivä kivi ei sammaloidu"!

Jari Katajisto

Jari Katajisto

Myynti & Tekninen tuki

GSM +358 44 710 1407

EMAIL jari.katajisto (at) ykkosvari.fi

Jari on maalialan konkari ja rautainen ammattilainen. Häneltä löytyy perspektiiviä palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeet huomioiden oli kyseessä valmistava teollisuus tai automaalaamo. 

YKKÖSVÄRI OY - Historia

Ykkösväri Oy on maalialan perheyritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Ylöjärvellä Elovainion teollisuusalueella kivenheiton päässä Tampereelta. Tällä hetkellä Ykkösväri työllistää 7 värien ammattilaista. 

Ykkösväri Oy on maalialan perheyritys. Ykkösvärin historia kantautuu vuoteen 1972, jolloin nuori automaalari Martti Volotinen perusti Ilomantsin Automaalaamon. Myöhempänä mukaan tuli myös maalien myynti Itäväri nimen alla ja vuonna 1986 perhe otti ison askeleen myymällä maalaamoliiketoiminnan ja keskittymällä maalien myyntiin uudella kotipaikkakunnalla Tampereella, Pispalassa.  Samalla avasimme ovemme ensi kerran nimellä Ykkösväri.

 

Pikku hiljaa toiminta kasvoi, alkuun varasto oli välttämätöntä siirtää 115 neliön myymälätiloista suurempaan ja lopulta 2004 rakennettiin nykyiset isommat toimitilat Ylöjärven Elovainion teollisuusalueelle, joka mahdollisti yrityksen kasvun ja maahantuontitoiminnan laajentamisen.

 

Perheen lapset pyörivät yrittäjäpariskunnan Martin ja Railin jaloissa pienestä saakka ja heistä kahdesta; Mikasta ja Paulasta on kasvanut maalialan ammattilaisia vanhempiensa jalanjäljissä.

 

bottom of page