top of page
maalipurkit.jpg

CHRÈON

Lechler on ollut Ykkösvärin pääyhteistyökumppani jo yli 10 vuoden ajan. Siksi oli luonnollista laajentaa valikoimaa CHRÈON -tuotteilla, tämän brändin alla Lechler valmistaa talo- ja sisustusmaaleja. Tällä hetkellä valikoimassa ovat pääosin sisällä käytettäviä tuotteita. Tuotevalikoima laajenee myöhemmin.

CHRÈONilta löytyy iso määrä omia värivalikoimia kuten WHITE SOUL  ja TRUE COLOR, tämän lisäksi tuotteet ovat sävytettävissä NCS ja RAL -standardien väreihin tai asiakkaan värimalliin.

Kun ostat meiltä maalit, kauppaan sisältyy aina halutessasi noin puolen tunnin värikonsultaatio sisustussuunnittelijan toimesta. Jotta varmistut, että suunnittelija on paikalla on suositeltavaa varata aika sähköpostilla tai puhelimitse 044 565 1818 / paula.volotinen(at)ykkosvari.fi

 

Käytössämme on myös värintunnistin, jonka avulla pystymme palvelemaan myös siinä tapauksessa, että olet ehtinyt valita värin jo jostain muusta värivalikoimasta tai sinulla on värimalli ilman värikoodia.

VOIT TILATA MAALITUOTTEET JA MAALAUSTARVIKKEET MYÖS KOTIIN!

Kotiinkuljetushinnat (sis ALV 24%)

12,90€ MA-PE klo 9-17

18,90€ MA-PE klo 17-18

Toimitamme tuotteet kotiin seuraavalla alueella: Ylöjärvi - Hämeenkyrö - Nokia - Pirkkala - Tampere - Kangasala -Lempäälä

 

Tervetuloa palveltavaksi!

  • Instagram
Comfortline_m1.jpg

FRAMATON AMBIENTE COMFORTLINE

Framaton Ambiente  Comfortline sisämaali ja Comfortline valikoiman lippulaiva. Tuotteella on miellyttävä raikkaan ulkoilman tuoksu, jonka ansiosta tuote miellyttävä paitsi maalata, tuoksu jää kotiisi myös maalauksen jälkeen. Tuotteella on myös erinomainen riittoisuus (18m2) , peittokyky ja se kestää erinomaisesti pesua. Tuote ei sisällä liuottimia eikä muita huoneilmalle haitallisia aineosia. Tuote on saatavilla 3 eri kiiltoasteessa.

Sisustuksen ei tarvitse enää olla jotain mikä  näkyy vaan myös tuoksuu!

Framaton Ambiente Comfortline tuoteperheellä on M1 luokitus.

TTL FRAMATON AMBIENTE  CL MATTA

TTL FRAMATON AMBIENTE  CL SATIINI

TTL FRAMATON AMBIENTE  CL KIILTÄVÄ

lattiamaali

MANTOPLAST FLOOR HYDRO 2K

2K Vesiohenteinen kiiltävä epoksi-polyamidi pintamaali betonilattioille. Tuotteella hyvä täyttöteho, kulutuksen kesto sekä myös korkea kesto suoloille, alkaleille, öljyille ja pesuaineille. 

TTL MANTOPLAST FLOOR HYDRO 2K

sävytettävä puukylläste

WOOD LIFE HYDRO IMPREGNANTE

UV keston omaava sävytettävä puukylläste, joka sopii ulko- ja sisäkäyttöön.  Halutessasi kestävän pinnan erityisesti ulkotiloissa, kannattaa tuote käsitellä vielä WOOD LIFE HYDRO IMPREGNATE CERATO tai WOOD LIFE HYDRO TRANSPARENTE LUCIDO-tuotteella riippuen loppu pinnan halutusta kiiltoasteesta.

TTL WOOD LIFE HYDRO IMPREGNANTE

seinämaali

FRAMATIX MICROGRIP

Kittipaikat erinomaisesti peittävä valkoinen pohjamaali, joka sävytettävissä myös WHITE SOUL värivalikoiman sävyihin. Erittäin matta pinta. Tämä tuote on mahdollistaa, että voit hoitaa yhdellä tuotteella sekä pohja, että pintamaalauksen. Maalattu pinta kestää 5000-10000 pesuhankausta.

TTL FRAMATIX MICROGRIP

Comfortline_m1.jpg

FRAMATON SETA COMFORTLINE

Framaton Seta Comfortline on sisäseinämaali. Ambienten tavoin siinä on raikkaan ulkoilman tuoksu, joskin hieman miedompana. Tuotteella hyvä riittoisuus (12m2) ja se kestää erinomaisesti pesua. Tuote ei sisällä liuottimia eikä muita huoneilmalle haitallisia aineosia.

Tuote on saatavilla mattapintaisena.

Framaton Seta Comfortline tuoteperheellä on M1 luokitus.

TTL FRAMATON SETA CL

lattiamaali

Q136137 MANTOPLAST FLOOR PRIMER INCOLORE

Pohjamaali, jota käytetään ennen Mantoplast One-Day ja Mantoplast FLOOR 2K tuotteilla, silloin kun kyseessä huokoinen betoni.

TTL MANTOPLAST FLOOR PRIMER INCOLORE

puun maalaus

WOOD LIFE HYDRO IMPREGNANTE CERATO

Tuotteen UV-suoja estää pintaa kellastumasta ja tuotteen sisältämä HALS lisäaine estää pinnan huonontumisen. Pinta estää veden imeytymisen puuhun. Tuotteella satiini kiilto. Sopii ulko- ja sisäkäyttöön.

TTL WOOD LIFE HYDRO IMPREGNANTE CERATO
 

eristemaali

MICROGRIP

Vesipohjainen fiksatiivieriste.

TTL MICROGRIP

vesiohenteinen laattiamaali

MANTOPLAST HYDRO ONE-DAY

Lattian maalaaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa! Tämä vesipohjainen tuote soveltuu betonille, asfaltille ja laatalle. 

Erittäin vähäisen hajun vuoksi  miellyttävä käyttää sisätiloissa!

TTL MANTOPLAST HYDRO ONE-DAY

puuosien maalaus

LAQUA HP

Laqua HP on mm. puupinnoille sopiva tuote, jolla erinomainen kestävyys ja peittokyky. Saatavilla 3 eri kiiltoasteessa.

TTL LAQUA HP MATTA

TTL LAQUA HP SATIINI

TTL LAQUA HP KIILTÄVÄ

puulakka

WOOD LIFE HYDRO VERNICE TRANSPARENTE LUCIDO

Tuotteen UV-suoja estää pintaa kellastumasta ja tuotteen sisältämä HALS lisäaine estää pinnan huonontumisen. Pinta estää veden imeytymisen puuhun. Tuotteella 75% kiilto. Sopii ulko- ja sisäkäyttöön.

TTL WOOD LIFE HYDRO TRASPARENTE LUCIDA

eristemaali tupakoituihin tiloihin

ISOLANTE SH 500 EXTRA

Vesiohenteinen tahroja eristävä maali, jossa akryylihartseja. Soveltuu vanhoille pinnoille ulkona ja sisällä, joissa savun, noen ja nikotiinin jäämiä. Tuotteen ISOLANTE SH 500 EXTRA lisääminen blokkaa tahrat ja estää niiden tulemista pintaa seuraavien

maalikerrosten jälkeen.

TTL ISOLANTE SH 500 EXTRA

bottom of page