Lechler Maalit

 

Lechler - värejä ja maaleja

jo vuodesta 1858.

 

Valitse sinäkin Lechler, kun haluat parantaa maalaamosi tuottavuutta tai haluat tuotteellesi sen merkittävän eron suhteessa kilpailijaan!

 

Valitse Lechler automaalit ja teollisuusmaalit, kun haluat laatua kustannustehokkaasti!

AUTO-, VENE- JA TEOLLISUUSMAALIT, TYÖKALUT JA TARVIKKEET SUORAAN MAAHANTUOJALTA.

Ykkösväri Oy on auto- ja teollisuusmaaleihin erikoistunut perheyritys. Meillä on kokemusta maalialalta jo yli 40 -vuoden ajan ja haluammekin tarjota asiakkaalle laadukkaiden ja kustannustehokkaiden tuotteiden lisäksi ammattitaitoista palvelua. Voimme ylpeydellä sanoa, että olemme värien ammattilainen! Meiltä löydät myös maalauksessa tarvittavat tarvikkeet ja työkalut. 

AJANKOHTAISTA 

Ykkösvärin tiimi kasvoi

2. kesäkuuta 2020

Yhä useampi asiakas on huomannut, että menestyäkseen kilpailussa tarvitaan laatua kustannustehokkaasti! Vastataksemme lisääntyneeseen kysyntään joukkomme kasvoi yhdellä Värien ammattilaisella. Iloinen ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis palvelemaan Teitä entistä tehokkaammin!

Toukokuussa Ykkösvärissä työnsä aloittanut Jari Katajisto on maalialan konkari ja rautainen ammattilainen.  30 vuoden kokemus alalta eri tehtävistä antaa perspektiiviä palvella yrityksiä alan eri laidoilta oli kyse valmistavasta teollisuudesta tai automaalaamosta.

Jarin ammattitaito ja ihmisläheinen tyyli tehdä töitä istuu perheyrityksemme arvoihin. Haluamme, että Asiakas menestyy kanssamme!

UUTTA! Ykkösvärin valikoima täydentyy WALCOM -ruiskuilla!

25. toukokuuta 2020

Italialaiset Walmec S.p.a:n valmistamat WALCOM ruiskut ovat saapuneet hyllyyn. Valikoimissa on huippukeveät GENESI CARBONIO 360 Light HTE hiilikuiturunkoiset ruiskut, sekä SLIM KOMBAT HTE kevlar -kuiturunkoiset ruiskut.

WALCOM ruiskut ovat valinta, kun haluat ruiskulta paitsi laatua myös keveyttä!

Käsidesiä saatavilla myös Ykkösväristä

16. huhtikuuta 2020

Ykkösväriin saapui myyntiin erä Ilomantsilaisen Hermannin Viinitilan valmistamia käsidesejä.   Käsidesit ovat 0,5Litran pulloissa. 

Haluamme osaltamme edistää terveyttä! 

PÄIVITETTY KORONA-tiedote - Olemme avoinna maanantaista 30.3. alkaen

27. maaliskuuta 2020

OLEMME AVOINNA MAANANTAISTA 30.3. alkaen.   Vallitsevan hankalan korona-tilanteen vuoksi palvelemme tällä hetkellä vain 1 asiakasta kerrallaan.  Myyjä kerää tuotteet.

Olemme pyrkineet tekemään ostoksilla käymisen mahdollisimman turvalliseksi ja pyydämme asiakkaitamme noudattamaan kirjallisesti annettuja ohjeita tarkasti, jotta voimme pitää ovemme auki. Ohjeet ovella ja odotustilassa. MUISTA MYÖS, ETTÄ ET TULE OSTOKSILLE MIKÄLI SINULLA ON FLUNSSAN OIREITA.

Henkilökuntaamme kuuluu riskiryhmäläisiä ja tällä toimella haluamme omalta osaltamme välttää viruksen leviämistä ja suojata sekä henkilökuntaamme, että asiakkaitamme.  Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä.

 

Pyydämme aina laskutusasiakkaita tilaamaan etukäteen puhelimitse ja sovimme hakuaikaan tuotteiden jättämisestä ulos. Myös yksityiskäyttäjä voi tilata tuotteet puhelimitse etukäteen, jolloin säästämme aikaa, kun keräämme tuotteet valmiiksi. Emme kuitenkaan tee maalia valmiiksi.

 

Päivitämme tilannetta nettisivuillamme www.ykkosvari.fi

Haluamme muistuttaa, että myyjiemme vieraillessa teillä, että pidämme riittävää turvaväliä ja huolehdimme käsihygieniasta.  Tavarantoimituksissa mahdollisuuksien mukaan myyjämme jättävät tavarat oven taakse.

 

Kiitos yhteistyöstä ja siitä, että tuet pienyritystä!

UUSI TUOTE! QPS -kippojärjestelmän kovia 350ml ja 600 ml kippoja nyt varastossa!

18. marraskuuta 2019

Nyt saatavilla kippoja myös kovien maalauskippojen ystäville. QPS -kippoja on saatavilla 350 ja 600 ml koossa.

Adapteria löytyy suosituimmille ruiskumalleille. 

Please reload

© 2020 Ykkösväri Oy - Vanha Vaasantie 10, 33470 YLÖJÄRVI - PUH 010 666 4700 - EMAIL ykkosvari (a) ykkosvari.fi

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
STOPPANI -venemaalituotteet

Stoppani tuotteiden historia venemaalituotteiden valmistuksessa kantaa vuoteen 1883. Ykkösväri tarjoaa merkin tuotteita puuveneisiin.