top of page
automaalit

AJANKOHTAISTA

di-isosyanaatit koulutusvaatimus

10. heinäkuuta 2023

Di-isosyanaattien käytölle koulutusvaatimus

Di-isosyanaattien käyttöön vaaditaan koulutus 24.8.2023 jälkeen työntekijöiden suojelemiseksi. Työnantajien on varmis-tettava, että di-isosyanaatin käyttäjät ovat suorittaneet turvallista käyttöä koskevan koulutuksen. Kemikaalitoimittajan on var-mistettava, että vastaanottaja saa tiedon koulutusvaatimuksesta ja koulutusvaa-timuksesta on merkintä pakkauksessa. Voit lukea lisää Tukesin sivuilta.

Suomessa myytävien Ykkösvärin maahantuomien LECHLER tuotteiden osalta asia koskee seuraavia tuotteita:

- L0MH0600 MACROFAN POWER FILLER HARDENER

- L0290342 LECHSYS ISOLACK ESP HARDENER

walcom true light

27. huhtikuuta 2023

WALCOM UUTUUS: 360 TRUE LIGHT

360 True Light on uusi innovatiivinen ruiskutusvalo. Ammattimaalarit tietävät kuinka tärkeää on hyvä valaistus maalauksessa, tällä tuotteella optimoit maalausvalon! WALCOM ruiskujen lisäksi pakkauksen mukana tulevien 4 adapterin ansiosta valo soveltuu myös useisiin muihin ruiskuihin. Katso sopivuustaulukko.

UV-lamppu

16. toukokuuta 2022

UUTTA! TecoPoint UV-ledlamppu

Kauttamme laadukkaat italialaiset TecoPoint UV-Lamppu. Suosittelemme LCCL-400 mallia, joka erittäin kätevä käyttää tehonsa ja helpon käsittelyn ansiosta. Käyttäessä UV- Ledlamppua UV -kuivattavien tuotteiden kanssa voit tehostaa maalaamosi läpimenoa. 

Lue lisää!

SIKA tuotteet

7. joulukuuta 2020

UUTTA! Ykkösväri on nyt myös Sika -jälleenmyyjä

Ykkösväri on nyt myös laadukkaiden Sika -tuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimissamme on Ajoneuvoteollisuus -ryhmän alla olevat tuotteet. Tutustu valikoimaan tästä!

värimallit

14. kesäkuuta 2023

VÄRIMALLIT SISUSTUSSUUNNITTELI-JOILLE VELOITUKSETTA

Tarjoamme värimallityökalut sisustussuunnittelijoille veloituksetta!

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika kahvin ja värien esittelyn merkeissä!

paula.volotinen (at) ykkosvari.fi

talomaalit

1. helmikuuta 2023

UUTTA: CHRÈON -MAALIT SAAPUNEET YKKÖSVÄRIIN!

Ykkösvärin pääyhteistyökumppanin Lechlerin CHRÈON -sisustusmaalit ovat rantautuneet Ykkösväriin. Tällä hetkellä valikoimissa pääasiassa sisämaali-tuotteita, mutta myös tuotteita, jotka soveltuvat ulos. Tiedotamme avajaisviikosta myöhemmin. Tutustu tuotteisiin täältä!

ilmakuivuva maali uv maali

12. toukokuuta 2022

Uusia tuotteita LECHLERin valikoimiin!

Nyt jos koskaan on syytä kiinnittää huomioita energiatehokkuuteen! Ilmakuivuva Macrofan HS Air-Tech Sealer LECHLERin Hi-Efficiency tuoteperheen uusin jäsen ja se kuivuu jopa 5 minuutissa! UV-tuotteita varastossa ovat nyt ULTRAFAN tuoteperheen UV300 UV-TECH FILLER sekä UV100 UV-TECH PUTTY, jotka kuivuvat jopa 1 minuutissa. Kysy meiltä myös UV-kuivaimia!

DECA hitsauskoneet

3. joulukuuta 2020

UUTTA!

DECA -hitsauskoneet Ykkösvärin valikoimiin!

Valikoimistamme löydät nyt myös italialaiset DECA -hitsauslaitteet.

LUE LISÄÄ!

värikonsultointi

7. kesäkuuta 2023

VÄRIKONSULTOINTIA VELOITUKSETTA

Tullessasi CHRÈON sisämaaliostoksille saat aina halutessasi noin 30 minuutin värikonsultaation veloituksetta! Jotta varmistut, että tullessasi ostoksille, että sisustussuunnittelija Paula on paikalla voit etukäteen soittaa / lähettää sähköpostia ja varata ajan.

 

Konsultaatiohetki on rento tapahtuma kahvikupin äärellä, olet lämpimästi tervetullut!

 

Lue lisää palvelusta!

ionisaattori

21. marraskuuta 2022

UUTTA: IONSTAR ionisaattori

Ionisaattorilla eroon staattisesta sähköstä, joka Suomessa haaste erityisesti kylmillä talvipakkasilla! Ionstarin etu on, että se ei vaadi latausta ja se on kevyt ja miellyttävä käyttää 240 g painonsa ansiosta!

Lue lisää!

värien ammattilainen

2. toukokuuta 2022

Ykkösvärin tiimi vahvistui

Helmikuun alusta saakka Ykkösvärissä on palvellut iloinen Hanna Paananen. Hannalla on pitkä kokemus työstä automaalarina, joten ystävällisen palvelun lisäksi Hannalta saa matkaan ammattilaisen neuvot.

bottom of page