ajankohtaista.jpg

AJANKOHTAISTA

22. kesäkuuta 2021

Poikkeukset aukioloissa

Olemme suljettuna Juhannusaattona perjantaina 25.6. Toivotamme kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille aurinkoista ja nautinnollista keskikesän juhlaa!

 

Myymälämme on suljettuna myös keskiviikkona 30.6. inventaarion vuoksi.

7. joulukuuta 2020

UUTTA! Ykkösväri on nyt myös Sika -jälleenmyyjä

Ykkösväri on nyt myös laadukkaiden Sika -tuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimissamme on Ajoneuvoteollisuus -ryhmän alla olevat tuotteet. Tutustu valikoimaan tästä!

2. kesäkuuta 2020

Ykkösvärin tiimi kasvoi

Yhä useampi asiakas on huomannut, että menestyäkseen kilpailussa tarvitaan laatua kustannustehokkaasti! Vastataksemme lisääntyneeseen kysyntään joukkomme kasvoi yhdellä Värien ammattilaisella. Iloinen ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis palvelemaan Teitä entistä tehokkaammin!

 

 

Toukokuussa Ykkösvärissä työnsä aloittanut Jari Katajisto on maalialan konkari ja rautainen ammattilainen.  30 vuoden kokemus alalta eri tehtävistä antaa perspektiiviä palvella yrityksiä alan eri laidoilta oli kyse valmistavasta teollisuudesta tai automaalaamosta.

 

Jarin ammattitaito ja ihmisläheinen tyyli tehdä töitä istuu perheyrityksemme arvoihin. Haluamme, että Asiakas menestyy kanssamme!

18. marraskuuta 2019

UUTTA! QPS -kippojärjestelmän kovia 350ml ja 600 ml kippoja nyt varastossa!

Nyt saatavilla kippoja myös kovien maalauskippojen ystäville. QPS -kippoja on saatavilla 350 ja 600 ml koossa.

 

Adapteria löytyy suosituimmille ruiskumalleille.

28. toukokuuta 2021

UUSI tilausjärjestelmä

Ykköstilaus on Ykkösvärin uusi ja helppokäyttöinen tilausjärjestelmä asiakkaiden käyttöön. Se toimii niin mobiilisti, kuin tietokoneella ja käyttöä helpottaa viivakoodin luku, joka onnistuu puhelimella, sekä tietokoneella silloin kun viivakoodinlukulaite on käytössä. Tutustu lisää järjestelmään täältä!

3. joulukuuta 2020

KORONA -tiedote

Olemme avoinna normaalisti. Toivomme kuitenkin asiakkailtamme maskin ja käsidesin käyttöä. Myymälässämme on käsidesiä ja myös maskeja. Pyydämme myös asiakkaita maskeista huolimatta säilyttämään turvavälin ja tulemaan ostoksille vain terveenä.

 

Kiitos yhteistyöstä ja kiitos, että tuet pienyritystä!
 

25. toukokuuta 2020

UUTTA! Ykkösvärin valikoima täydentyy WALCOM -ruiskuilla!

Italialaiset Walmec S.p.a:n valmistamat WALCOM ruiskut ovat saapuneet hyllyyn. Valikoimissa on huippukeveät GENESI CARBONIO 360 Light HTE hiilikuiturunkoiset ruiskut, sekä SLIM KOMBAT HTE kevlar -kuiturunkoiset ruiskut.

 

 

WALCOM ruiskut ovat valinta, kun haluat ruiskulta paitsi laatua myös keveyttä!

10. lokakuuta 2019

Ykkösväri kiittää VauriokorjausEXPOn kävijöitä!

VauriokorjausEXPO sai vipinää TTS Työtehoseran maalaamoon 4.-5.10.! Pääsimme esittelemään käytännössä LECHLER Hi-Efficiency tuotteiden edut. Omalla kammioajallamme havainnollistimme 5 tuotetta 3 eri lokasuojaan ja kello pysähtyi aikaan 25 min ja 51 sek.!! Tuotteiden lisäksi mukana oli huippu tiimi Värien Ammattilaisia! Tiimiimme toi vahvistusta myös tehtaalta Michael Ebner ja Ewelina Sobecka. Kiitos asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille Suomen 3M:lle  ja MIRKAlle, jotka olivat hienosti esillä tapahtumasta. Ja tietenkin kiitos TTS Työtehoseuralle mielenkiintoisen tapahtuman järjestämisestä! Lisää kuvia tapahtumasta löytyy Ykkösvärin Instagram sivuilta @ykkosvari 

25. maaliskuuta 2021

Haemme energistä osaajaa myymälä- ja varastotyöhön

Haemme tiimiimme hyvää tyyppiä! Sinun tulisi sopeutua pienessä yrityksessä työs-kentelyyn, joka vaatii paitsi tiimityötä ja yhteen hiileen puhaltamista, myös kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön. Työ sisältää pääasiallisesti asiakaspalvelu- ja varastotyötä.  Toivomme sinun olevan positiivinen ja avoin ja että sinulla on halu kehittyä työssäsi Värialan ammattilaiseksi.  Haemme tekijää vakituiseen työsuhtee-seen. Työ alkaa toukokuun alussa tai mahdollisesti aiemmin.

 

Työhön koulutetaan, mutta kokemus maalialalta katsotaan eduksi.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi ja sovel-tuvuudestasi työhön, sekä palkkatoiveesi osoitteeseen: paula.volotinen(a)ykkosvari.fi

 

Lisätietoja tehtävänkuvasta: 044 565 1818 / Paula Volotinen

3. joulukuuta 2020

UUTTA!

DECA -hitsauskoneet Ykkösvärin valikoimiin!

Valikoimistamme löydät nyt myös italialaiset DECA -hitsauslaitteet.

LUE LISÄÄ!

16. huhtikuuta 2020

Käsidesiä saatavilla myös Ykkösväristä

Ykkösväriin saapui myyntiin erä Ilomantsilaisen Hermannin Viinitilan valmistamia käsidesejä.   Käsidesit ovat 0,5Litran pulloissa. 

 

 

Haluamme osaltamme edistää terveyttä!