top of page
automaalit

AJANKOHTAISTA

Tarjous.png

21. helmikuuta 2024

Maaliostoksille ilman maalikauppaan menoa!

Maaliskuun loppuun asti 1h värikonsultointi kohteessa ja Chrèon maalien kotiinkuljetus -50%*.

1h Värikonsultaatio* 25 € (norm. 50€)

Kotiinkuljetus* 6,45 € (norm. 12,90€)

Hinnat sisältävät ALV 24%.

Värikonsultoinnin yhteydessä valitaan tilaan sopivat värit huomioiden materiaalit ja tilan valo-olosuhteet ja lasketaan oikeat maalimäärät. Maksu hoidetaan MobilePaylla maalien tuonnin yhteydessä. 

*Tarjouksen palvelut ovat voimassa seuraavalla alueella: Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Nokia, Pirkkala, Kangasala & Tampere

seinämaalit

24. lokakuuta 2023

UUTTA: MobilePay ja Chrèon tuotteiden kotiinkuljetus

Voit maksaa meillä nyt myös MobilePay -maksutavalla myymälässä tai jos tilaat CHRÈON -tuotteita ja maalaustarvikkeita kotiin.

Kotiinkuljetushinnat (sis ALV 24%)

12,90€ MA-PE klo 9-17

18,90€ MA-PE klo 17-18

Toimitamme tuotteet kotiin seuraavalla alueella: Ylöjärvi - Hämeenkyrö - Nokia - Pirkkala - Tampere - Kangasala -Lempäälä

värimallit

14. kesäkuuta 2023

VÄRIMALLIT SISUSTUSSUUNNITTELI-JOILLE VELOITUKSETTA

Tarjoamme värimallityökalut sisustussuunnittelijoille veloituksetta!

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika kahvin ja värien esittelyn merkeissä!

paula.volotinen (at) ykkosvari.fi

talomaalit

1. helmikuuta 2023

UUTTA: CHRÈON -MAALIT SAAPUNEET YKKÖSVÄRIIN!

Ykkösvärin pääyhteistyökumppanin Lechlerin CHRÈON -sisustusmaalit ovat rantautuneet Ykkösväriin. Tällä hetkellä valikoimissa pääasiassa sisämaali-tuotteita, mutta myös tuotteita, jotka soveltuvat ulos. Tiedotamme avajaisviikosta myöhemmin. Tutustu tuotteisiin täältä!

ilmakuivuva maali uv maali

12. toukokuuta 2022

Uusia tuotteita LECHLERin valikoimiin!

Nyt jos koskaan on syytä kiinnittää huomioita energiatehokkuuteen! Ilmakuivuva Macrofan HS Air-Tech Sealer LECHLERin Hi-Efficiency tuoteperheen uusin jäsen ja se kuivuu jopa 5 minuutissa! UV-tuotteita varastossa ovat nyt ULTRAFAN tuoteperheen UV300 UV-TECH FILLER sekä UV100 UV-TECH PUTTY, jotka kuivuvat jopa 1 minuutissa. Kysy meiltä myös UV-kuivaimia!

DECA hitsauskoneet

3. joulukuuta 2020

UUTTA!
DECA -hitsauskoneet Ykkösvärin valikoimiin!

Valikoimistamme löydät nyt myös italialaiset DECA -hitsauslaitteet.

LUE LISÄÄ!

m1 hyväksyntä

17. marraskuuta 2023

CHRÈON Comfortline tuotteilla M1 luokitus

Comfortline tuoteperheen Framaton Ambiente ja Seta ovat jo aiemmin olleet parhaan A+ luokituksen mukaisia kansainvälisen INDOOR AIR QUALITY ISO 16000-6:2011 mukaisesti.

Nyt näille tuotteille on haettu myös M1 luokitus. Luokituksessa rakennusmateri-aalit jaetaan kolmeen luokkaan, joista M1 on paras. M1-merkki kertoo, että tuote on testattu puolueettomassa laborato-riossa ja, että se on vakioiduissa testiolosuhteissa täyttänyt M1- luokalle asetetut vaatimukset. Luokituksessa asetetaan vaatimuksia ainoastaan materiaaleista huoneilmaan kulkeutuville kemiallisille päästöille eli emissioille ja tuotteen hajulle. 

Voit hakea tuotteita myös Rakennustie-don hausta: 

https://cer.rts.fi/etsi-m1-luokituksia/luokituksia/

UHS kirkaslakka

10. lokakuuta 2023

UUTUUSLAKAT: MC401 Macrofan Simply ja MC390 Air-Tech Max

Lechler automaalipuolen lakkojen tuoteperhe on kasvanut 2 tuotteella.

Macrofan Simply vastaa tarpeeseen, jossa etsitään kustannustehokasta vaihtoehtoa kohtuullisella kuivamisnopeudella. Tuotteen etuja on simppeli yksinkertainen käytettävyys, 2:1 tuote ei tarvitse lainkaan ohennusta!

MC390 Macrofan Air-Tech Max on ilmakuivava lakka, joka soveltuu myös isoille pinnoille. Tutustu tuotteisiin lisää tästä!

värikonsultointi

7. kesäkuuta 2023

VÄRIKONSULTOINTIA VELOITUKSETTA

Tullessasi CHRÈON sisämaaliostoksille saat aina halutessasi noin 30 minuutin värikonsultaation veloituksetta! Jotta varmistut, että tullessasi ostoksille, että sisustussuunnittelija Paula on paikalla voit etukäteen soittaa / lähettää sähköpostia ja varata ajan.

 

Konsultaatiohetki on rento tapahtuma kahvikupin äärellä, olet lämpimästi tervetullut!

 

Lue lisää palvelusta!

ionisaattori

21. marraskuuta 2022

UUTTA: IONSTAR ionisaattori

Ionisaattorilla eroon staattisesta sähköstä, joka Suomessa haaste erityisesti kylmillä talvipakkasilla! Ionstarin etu on, että se ei vaadi latausta ja se on kevyt ja miellyttävä käyttää 240 g painonsa ansiosta!

Lue lisää!

värien ammattilainen

2. toukokuuta 2022

Ykkösvärin tiimi vahvistui

Helmikuun alusta saakka Ykkösvärissä on palvellut iloinen Hanna Paananen. Hannalla on pitkä kokemus työstä automaalarina, joten ystävällisen palvelun lisäksi Hannalta saa matkaan ammattilaisen neuvot.

F8188ACF-A02B-4F79-8D9D-D0C436984654.PNG

31. lokakuuta 2023

1h värikonsultointi kohteessa VELOITUKSETTA vuoden loppuun saakka

Kaipaatko ammattilaisen silmää seinien värien valintaan, mutta sisustussuunnit-telijan palkkaaminen tuntuu kalliilta? Nyt tarjoamme loppu vuoden TUNNIN ilmaisen* sisustussuunnittelijan värikonsultaation kotona / yrityksen tiloissa (Arvo 50€). Mikäli aikaa jää, voit konsultoida myös muissa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä. Paras loppu tulos seinävärien valintaan saadaan, kun väri valitaan siinä tilassa, joka on tarkoitus maalata. Näin voidaan huomioida tilan muut materiaalit ja valo. 💡*Tarjous on voimassa vuoden 2023 loppuun ja voimassa seuraavalla alueella: Tampere - Ylöjärvi - Hämeenkyrö - Nokia ja PirkkalaKonsultaatio on ilmainen, kun CHRÈON -maalit ostetaan Ykkösväristä. 

di-isosyanaatit koulutusvaatimus

10. heinäkuuta 2023

Di-isosyanaattien käytölle koulutusvaatimus

Di-isosyanaattien käyttöön vaaditaan koulutus 24.8.2023 jälkeen työntekijöiden suojelemiseksi. Työnantajien on varmis-tettava, että di-isosyanaatin käyttäjät ovat suorittaneet turvallista käyttöä koskevan koulutuksen. Kemikaalitoimittajan on var-mistettava, että vastaanottaja saa tiedon koulutusvaatimuksesta ja koulutusvaa-timuksesta on merkintä pakkauksessa. Voit lukea lisää Tukesin sivuilta.

Suomessa myytävien Ykkösvärin maahantuomien LECHLER tuotteiden osalta asia koskee seuraavia tuotteita:

- L0MH0600 MACROFAN POWER FILLER HARDENER

- L0290342 LECHSYS ISOLACK ESP HARDENER

walcom true light

27. huhtikuuta 2023

WALCOM UUTUUS: 360 TRUE LIGHT

360 True Light on uusi innovatiivinen ruiskutusvalo. Ammattimaalarit tietävät kuinka tärkeää on hyvä valaistus maalauksessa, tällä tuotteella optimoit maalausvalon! WALCOM ruiskujen lisäksi pakkauksen mukana tulevien 4 adapterin ansiosta valo soveltuu myös useisiin muihin ruiskuihin. Katso sopivuustaulukko.

UV-lamppu

16. toukokuuta 2022

UUTTA! TecoPoint UV-ledlamppu

Kauttamme laadukkaat italialaiset TecoPoint UV-Lamppu. Suosittelemme LCCL-400 mallia, joka erittäin kätevä käyttää tehonsa ja helpon käsittelyn ansiosta. Käyttäessä UV- Ledlamppua UV -kuivattavien tuotteiden kanssa voit tehostaa maalaamosi läpimenoa. 

Lue lisää!

SIKA tuotteet

7. joulukuuta 2020

UUTTA! Ykkösväri on nyt myös Sika -jälleenmyyjä

Ykkösväri on nyt myös laadukkaiden Sika -tuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimissamme on Ajoneuvoteollisuus -ryhmän alla olevat tuotteet. Tutustu valikoimaan tästä!

bottom of page